Online enquête vanaf nu ook gratis beschikbaar!

'Expertise in kaart' biedt vanaf nu ook gratis de online enquête aan voor patiëntenorganisaties voor zeldzame aandoeningen! De online enquête brengt de ervaringen, wensen en behoeften van patiënten in kaart. Hierin worden onder andere vragen gesteld over de weg naar de diagnose, in welk centrum de patiënt behandeld wordt en wie zij als expertisecentrum zien. Zie hier een voorbeeld van de vragenlijst.

Viewmaster 2-samengevoegd

Aanmelden
Vertegenwoordigt uw patiëntenorganisatie één of meerdere zeldzame aandoeningen? Bent u benieuwd naar de ervaringen, wensen en behoeften van patiënten op het gebied van de zorg? Maak dan gebruik van onze gratis online enquête! Uw patiëntenorganisatie kan zich aanmelden via info@expertiseinkaart.nl. U ontvangt van ons een unieke link voor uw patiëntenorganisatie. Wanneer uw patiëntenorganisatie meerdere zeldzame aandoeningen vertegenwoordigt, kan dezelfde link uitgezet worden onder de patiëntengroep. De enquête resultaten worden anoniem verwerkt en zullen naar u teruggekoppeld worden.

Win-win situatie
De resultaten van de online enquête bieden niet alleen inzicht in de ervaringen van patiënten met een specifieke zeldzame aandoening, maar dragen ook bij aan het in kaart brengen van de gezamenlijke belangen voor de gehele groep van zeldzame aandoeningen. De resultaten van alle online enquêtes worden namelijk gebundeld om opvallende kenmerken, verschillen en overeenkomsten in kaart te brengen. Hierdoor kunnen patiëntenorganisaties zich samen sterk maken voor zeldzame aandoeningen en zo de belangen van patiënten behartigen.

Reageren is niet mogelijk