Voortzetting project “Expertise in kaart”

Op dit moment loopt het derde jaar van het voucherproject “Expertise in kaart”. Tot nu toe heeft dit onder andere als resultaat opgeleverd dat er 15 gesprekken plaatsgevonden hebben tussen het (wisselende) patiëntenpanel en diverse centra. Van deze gesprekken staan inmiddels 5 kenniskaarten online en wordt er hard gewerkt om de andere 10 gesprekken om te zetten in een kenniskaart.

 

Daarnaast staan er nog 2 gesprekken gepland in het voorjaar en worden de voorbereidingen getroffen bij meerdere patiëntenorganisaties om ook een kenniskaart te gaan maken.

 

Kortom, volop bedrijvigheid rondom het maken van de kenniskaarten! In het derde jaar staat niet alleen het maken van de kenniskaarten centraal maar ook de promotie en de borging.

 

Graag willen we gezamenlijk met andere patiëntenorganisaties de kennis rondom zeldzame ziekten en organisatie van de zorg zichtbaar blijven maken. Daarom willen we het project voor nog 3 jaar voortzetten. Hiervoor hebben we tenminste 7 vouchers nodig. Op dit moment hebben we de toezegging van 4 vouchers. Helpt u mee met de laatste vouchers?

 

Informatie over het project is de vinden op de website. Voor overige vragen, neem gerust contact op met Marinda of Marije via info@expertiseinkaart.nl!

Reageren is niet mogelijk